Παναιτωλικοσ Παοκ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ | ΓΚΟΛ 1-0 | ΕΡΤ WebTV - Μάθετε το πρόγραμμα για τους αγώνες της ομάδας και τι ώρα παίζει ο παοκ στο ποδόσφαιρο.

Παναιτωλικοσ Παοκ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ | ΓΚΟΛ 1-0 | ΕΡΤ WebTV - Μάθετε το πρόγραμμα για τους αγώνες της ομάδας και τι ώρα παίζει ο παοκ στο ποδόσφαιρο.. Ο πολωνός έμεινε στον παοκ και δείχνει να έχει βρει και πάλι τα πατήματά του. Έτοιμος για παοκ ο μαουρίτσιο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο αγρίνιο βρίσκεται για τις τελικές συζητήσεις με τον παναιτωλικό ο τραϊανός δέλλας. Νίκη με «σβηστές μηχανές» στην πρεμιέρα.

Εκατοντάδες οπαδοί των θεσσαλονικέων βρέθηκαν στο αγρίνιο, παρά την απαγόρευση που υπάρχει. Νέα εποχή δέλλα στον παναιτωλικό. Από το 30′ και μετά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πατάνε καλύτερο στο γήπεδο, ανέβασαν τα επίπεδα κατοχής μπάλας, ενώ μέχρι το 45'+1′ έφτασαν σε τρεις τελικές, αρχικά με τον ρομάν και ακολούθως με μπαΐροβιτς και φυτόπουλο. *από 11 σερί νίκες επί του παναιτωλικού έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας, ηττήθηκε τελευταία φορά τον ιανουάριο του. Paok fc / παε παοκ.

Εξετάζει Πάντιτς η ΑΕΚ (vid)
Εξετάζει Πάντιτς η ΑΕΚ (vid) from fws.gr
Ο παοκ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρεμιέρας των play off και τους καρπούς του θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στη λεωφόρο, όπου πριν 15 ημέρες πρέπει να το ξεπεράσει, ώστε να ελπίζει στην ευρώπη. Στο αγρίνιο βρίσκεται για τις τελικές συζητήσεις με τον παναιτωλικό ο τραϊανός δέλλας. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Οι αποδόσεις, όμως, επάνω του δεν αξίζουν. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο σφιντέρσκι. Οι τίτλοι της ομάδας και οι τελευταίες μεταγραφές. Ο παο άνοιξε το σκορ με τον μακέντα στο 39' με τον παοκ να πατάει καλύτερα αλλά να είναι ακίνδυνος.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Comeback με αλιάγα, καπουτζίδη και «ζακέτα». Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για παοκ παναιτωλικοσ από το pagenews.gr. Παναιτωλικός και παοκ τέθηκαν αντιμέτωποι για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, με τον δικέφαλο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό να είναι κυρίαρχος, έναντι της ομάδας του αγρινίου, με τον δικέφαλο να φεύγει νικητής από το αγρίνιο. Νέα εποχή δέλλα στον παναιτωλικό. Ο παο άνοιξε το σκορ με τον μακέντα στο 39' με τον παοκ να πατάει καλύτερα αλλά να είναι ακίνδυνος. Από το 30′ και μετά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πατάνε καλύτερο στο γήπεδο, ανέβασαν τα επίπεδα κατοχής μπάλας, ενώ μέχρι το 45'+1′ έφτασαν σε τρεις τελικές, αρχικά με τον ρομάν και ακολούθως με μπαΐροβιτς και φυτόπουλο. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ομάδα παοκ αεκ αελ αστέρας τρίπολης ατρόμητος άρης απόλλων σμύρνης νπσ βόλος λαμία ολυμπιακός οφη παναθηναϊκός παναιτωλικός πασ γιάννινα. Μακέντα, βιγιαφάνιες και αϊτόρ τα γκολ. Στην τεχνική ηγεσία του παναιτωλικού επέστρεψε ο τραϊανός δέλλας. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Εκατοντάδες οπαδοί των θεσσαλονικέων βρέθηκαν στο αγρίνιο, παρά την απαγόρευση που υπάρχει. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Ολοκληρωμένη ενημέρωση με τα τελευταία αθλητικά νέα και τους αγώνες σήμερα. Ομάδα παοκ αεκ αελ αστέρας τρίπολης ατρόμητος άρης απόλλων σμύρνης νπσ βόλος λαμία ολυμπιακός οφη παναθηναϊκός παναιτωλικός πασ γιάννινα. Οι τίτλοι της ομάδας και οι τελευταίες μεταγραφές. Εκατοντάδες οπαδοί των θεσσαλονικέων βρέθηκαν στο αγρίνιο, παρά την απαγόρευση που υπάρχει. Ο ιωάννου τρύπησε με εξαιρετική μπαλιά το κέντρο άμυνας του παοκ και.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-1 28/01/2018
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-1 28/01/2018 from i.pinimg.com
Παναιτωλικός και παοκ τέθηκαν αντιμέτωποι για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, με τον δικέφαλο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό να είναι κυρίαρχος, έναντι της ομάδας του αγρινίου, με τον δικέφαλο να φεύγει νικητής από το αγρίνιο. Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο σφιντέρσκι. Ομάδα παοκ αεκ αελ αστέρας τρίπολης ατρόμητος άρης απόλλων σμύρνης νπσ βόλος λαμία ολυμπιακός οφη παναθηναϊκός παναιτωλικός πασ γιάννινα. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για παοκ παναιτωλικοσ από το pagenews.gr. Comeback με αλιάγα, καπουτζίδη και «ζακέτα». Ο παοκ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρεμιέρας των play off και τους καρπούς του θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στη λεωφόρο, όπου πριν 15 ημέρες πρέπει να το ξεπεράσει, ώστε να ελπίζει στην ευρώπη. Ολοκληρωμένη ενημέρωση με τα τελευταία αθλητικά νέα και τους αγώνες σήμερα. Εκατοντάδες οπαδοί των θεσσαλονικέων βρέθηκαν στο αγρίνιο, παρά την απαγόρευση που υπάρχει.

Comeback με αλιάγα, καπουτζίδη και «ζακέτα».

Ομάδα παοκ αεκ αελ αστέρας τρίπολης ατρόμητος άρης απόλλων σμύρνης νπσ βόλος λαμία ολυμπιακός οφη παναθηναϊκός παναιτωλικός πασ γιάννινα. Ο παοκ είναι αγωνιστικό φαβορί. Οι τίτλοι της ομάδας και οι τελευταίες μεταγραφές. Φωτιά στη μάχη της ευρώπης. Ο παο άνοιξε το σκορ με τον μακέντα στο 39' με τον παοκ να πατάει καλύτερα αλλά να είναι ακίνδυνος. Νέα εποχή δέλλα στον παναιτωλικό. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Paok fc / παε παοκ. Ολοκληρωμένη ενημέρωση με τα τελευταία αθλητικά νέα και τους αγώνες σήμερα. Ο πολωνός έμεινε στον παοκ και δείχνει να έχει βρει και πάλι τα πατήματά του. Εκατοντάδες οπαδοί των θεσσαλονικέων βρέθηκαν στο αγρίνιο, παρά την απαγόρευση που υπάρχει. Ο παοκ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρεμιέρας των play off και τους καρπούς του θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στη λεωφόρο, όπου πριν 15 ημέρες πρέπει να το ξεπεράσει, ώστε να ελπίζει στην ευρώπη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Comeback με αλιάγα, καπουτζίδη και «ζακέτα». Μακέντα, βιγιαφάνιες και αϊτόρ τα γκολ. Ο παοκ είναι αγωνιστικό φαβορί. Έτοιμος για παοκ ο μαουρίτσιο. Ο βραζιλιάνος μέσος που έχει κατακτήσει 3 τίτλους με τον παοκ, έβγαλε κανονικά τη σημερινή προπόνηση και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του παναθηναϊκού, αναμένεται να είναι στο αρχική.

Πέρασε ξανά πρώτη και περιμένει η Λίβερπουλ (vids) FWS.GR
Πέρασε ξανά πρώτη και περιμένει η Λίβερπουλ (vids) FWS.GR from fws.gr
Ο παοκ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρεμιέρας των play off και τους καρπούς του θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στη λεωφόρο, όπου πριν 15 ημέρες πρέπει να το ξεπεράσει, ώστε να ελπίζει στην ευρώπη. Νέα εποχή δέλλα στον παναιτωλικό. Στην τεχνική ηγεσία του παναιτωλικού επέστρεψε ο τραϊανός δέλλας. *από 11 σερί νίκες επί του παναιτωλικού έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας, ηττήθηκε τελευταία φορά τον ιανουάριο του. Εκατοντάδες οπαδοί των θεσσαλονικέων βρέθηκαν στο αγρίνιο, παρά την απαγόρευση που υπάρχει. Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο σφιντέρσκι. Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο. Ο παο άνοιξε το σκορ με τον μακέντα στο 39' με τον παοκ να πατάει καλύτερα αλλά να είναι ακίνδυνος.

Νέα εποχή δέλλα στον παναιτωλικό.

Η κατάσταση του βραζιλιάνου μέσου εν όψει παοκ. Ανεβηκε ο παναιτωλικοσ, προσεκτικοσ ο παοκ. Ομάδα παοκ αεκ αελ αστέρας τρίπολης ατρόμητος άρης απόλλων σμύρνης νπσ βόλος λαμία ολυμπιακός οφη παναθηναϊκός παναιτωλικός πασ γιάννινα. Ο παοκ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρεμιέρας των play off και τους καρπούς του θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στη λεωφόρο, όπου πριν 15 ημέρες πρέπει να το ξεπεράσει, ώστε να ελπίζει στην ευρώπη. Βρίσκει τον καλό του εαυτό ο σφιντέρσκι. Οι τίτλοι της ομάδας και οι τελευταίες μεταγραφές. Έτοιμος για παοκ ο μαουρίτσιο. Στην τεχνική ηγεσία του παναιτωλικού επέστρεψε ο τραϊανός δέλλας. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για παοκ παναιτωλικοσ από το pagenews.gr. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Φωτιά στη μάχη της ευρώπης. Συστάσεις, παρουσιάζοντας στους φίλους του δικεφάλου το νεαρό τερματοφύλακα, χρήστο ταλιχμανίδη, ο οποίος συμμετέχει εδώ και καιρό στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του. Παναιτωλικός και παοκ τέθηκαν αντιμέτωποι για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, με τον δικέφαλο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό να είναι κυρίαρχος, έναντι της ομάδας του αγρινίου, με τον δικέφαλο να φεύγει νικητής από το αγρίνιο.

Ολοκληρωμένη ενημέρωση με τα τελευταία αθλητικά νέα και τους αγώνες σήμερα παναιτωλικοσ. Στο αγρίνιο βρίσκεται για τις τελικές συζητήσεις με τον παναιτωλικό ο τραϊανός δέλλας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama